Tanja Savić: Nikada se neću pomiriti sa Slavicom

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 28 Sep 2011

Taman kada su svi pomislili da povratak Tanje Savić može da donese i eventualni duet sa Slavicom Ćukteraš, pevačica je demantovala priče da su se njih dve uopšte pomirile!

- Naravno da se nikada neću pomiriti s njom – prokomentarisala je Tanja i time stavila tačku na priču.
Izgleda da ni izjava Saše Popovića da će on biti glavni „krivac“ za njihovo pomirenje nije mogla da utiče na čvrstu odluku Savićeve da sa pomenutom koleginicom ne želi nikakav kontakt u životu. Kako bismo čuli i Slavičin komentar o ovoj Tanjinoj izjavi, pozvali smo je, ali ona nije želela da komentariše bilo šta što je Tanja rekla na konto njihovog pomirenja.

Podsećanja radi, mediji su dosta pisali o njihovom pomirenju i o tome kako je Slavka nakon Tanjinog porođaja odlučila da joj pošalje poruku i tako reši nesuglasice, što je Savićeva navodno prihvatila i zahvalila se na čestitkama. S obzirom na to da je novopečena mama bila u Australiji i nije imala prilike da se javno oglasi i reši misteriju, a Ćukteraševa nije želela da odgovara na pitanja o koleginici, konačno je nakon godinu dana rešeno i ovo važno estradno pitanje. Nekadašnje prijateljice i koleginice se neće družiti kao nekada.

Reklame

Ostavite komentar