Tanju Vojtehovski proganja lezbijka

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 02 Sep 2011

Tatjana Vojtehovski, voditeljka i PR Pink medija grupe, nakon što je dobila SMS poruku u kojoj joj sugrađanka D. M. preti “da će pasti krv ukoliko ne ispuni njena očekivanja” stvar je prijavila novosadskoj policiji.

Prema rečima izvora iz istrage, Novosađanka D.M. je, navodno, najpre nekoliko dana Tanji Vojtehovski slala ljubavne SMS poruke, a zatim je počela da joj preti. Tad je poznata voditeljka odlučila da slučaj prijavi policiji.

- Tanja je u sredu uplašena došla u policijsku stanicu. Izjavila je da je jedna osoba uznemirava. Ta devojka joj je slala preteće poruke i neke fotografije, što je Tanja sačuvala u telefonu kao dokaz. Voditeljka se plašila za svoju bezbednost. Strahovala je da će je ta žena povrediti, zbog čega je slučaj i prijavila policiji, priča sagovornik za Kurir.

Prema rečima izvora iz policije, Novosađanka je u jednoj SMS poruci čak poručila voditeljki da će pasti krv ukoliko ne ispuni njena očekivanja.

- Tražila je da se sastanu negde u gradu, a potom joj je pretila da će, ukoliko odbije da se vidi s njom, pasti krv, priča sagovornik.

Vojtehovski i njena sugrađanka poznaju se već nekoliko godina i navodno su ranije bile “veoma bliske”.

- Novosađanka je htela da se prijavi u emisiju “Trenutak istine” i da javno kaže u kakvim odnosima su bile ona i voditeljka. Međutim, Vojtehovski joj je to izričito zabranila, kaže izvor.

Tanja Vojtehovski nije ništa želela da komentariše, samo je bila u čudu odakle su procurele ove informacije.

Reklame

Ostavite komentar