Trač ili istina: Novak Đoković prosi Jelenu na “Dejvis kupu”?!

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 13 Sep 2011

Iako je Novak Đoković nedavno demantovao medijska nagađanja o mestu i datumu njegovog venčanja, ponovo su počele priče u vezi s tim, pa se tako spekuliše da će svoju dugogodišnju devojku Jeleni Ristić zaprositi i to javno, pred publikom na početku polufinala Dejvis kupa koji se u Beogradskoj areni održava od 16. do 18. avgusta (Srbija igra protiv Argentine)!

A nedavno je Nole demantovao da se ženi:

- Nema ništa od toga. Svestan sam da novinari nekad moraju da prave senzacije i da svašta pišu, pa ne obraćam pažnju na sve to. Dokle bih dogurao kad bih morao da se izjašnjavam da li je tačan ili nije svaki vaš tekst o mom privatnom životu! – izjavio je pre svog američkog trijumfa Nole. A da li će se predomisliti ostaje nam da vidimo. U svakom slučaju verenički prsten od pola miliona dolara je već, ako je verovati svetskoj štampi, već uručio svojoj devojci Jeleni, ali i majci Dijani budći da je inspirisan jednim filmom poželeo da svoje dve najdraže ženske osobe u životu obraduje skupocenim nakitom.

Inače, novinari su u svojim prethodnim informacijama otišli toliko daleko da su objavili da će Novakovo venčanje biti obavljeno u oktobru na Kosovu i Metohiji, u manastiru Gračanica. Pomenuli su i Endija Mareja kao budućeg kuma.

Reklame

Ostavite komentar