Trač ili istina: Pomirili se Viktor i Sunčica

Izvor: Novosti.rs
Postavljeno 04 Sep 2011

Posle debakla u prvom kolu US Open-a, teniser Viktor Troicki vratio se u Srbiju razočaran u svoje teniske sposobnosti, a rame za plakanje potražio je kod bivše devojke. Sudeći prema kuloarskim pričama, Viktor se pomirio sa Sunčicom Travicom.

Tako bar tvrde očevici koji su ih u subotu uveče videli u kafiću „Tajm“ koji se nalazi u centru Rume, a u koji se poznati srpski sportista pojavio oko pola deset uveče i seo za sto bivše devojke.

- Suzana je sedela sa drugaricom u bašti lokala, kada im se pridružio Viktor. Drugarica ih je ubrzo napustila, a zatim su njih dvoje još dva sata, u opuštenoj atmosferi, ćaskali i smeškali se. Zanimljivo je što su se po izlasku iz lokala držali za ruke – kaže dobro obavešteni izvor.

Teniser je raskinuo sa manekenkom u novembru prošle godine, posle tri meseca pokušavanja da spasu vezu. Problemi u njihovom odnosu nastali su krajem leta, kada su se pojavile i prve priče da se par rastavio. Nakon što nisu uspeli da ljubav vrate na pravi kolosek, lepa manekenka je Viktora zamenila izvesnim beogradskim biznismenom koji se bavi izgradnjom stanova, dok je teniserovo srce posle Dejvis kupa osvojila kontroverzna manekenka i voditeljka Olja Crnogorac.

Reklame

Ostavite komentar