Trač ili istina: Razvodi se Marko Bulat

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 17 Sep 2011

Posle skoro petnaest godina braka pevač Marko Bulat ovih dana stavlja tačku na zajednicu sa ženom Majom! Vest je šokirala celu estradu pošto se zna da su Marko i Maja živeli u skladnom braku godinama i da je ovaj Smederevac jako voleo svoju ženu.

Par je bio zajedno od Markove dvadesete godine, pet godina su se zabavljali a onda su se i venčali. Njihov brak je bio za primer, nikada se nisu razdvajali sve dok Marko nije otišao u Survivor. I to je bio početak kraja. Tako bar kažu upućeni u ono što se dešavalo iza kulisa.

Postoje dve verzije zbog čega se Marko i Maja razvode. Prva je ta što oboje godinama žele decu, a ta želja nikako da im se ostvari, a druga da su se posle Markovog učešća u rijalitiju potpuno udaljili. U svakom slučaju čudan je taj rijaliti… Goca Tržan se posle njega razvela, Edin Šorić je zvanično postao razveden u vreme emitovanja rijalitija, Katarina Vučetić je raskinula veridbu i otkazala svadbu. Mnogo puta su se pominjali raskidi Nikole Rokvića i Bojane Barović. Sada se razvodi i Marko Bulat.

Pre samo godinu dana ništa nije ni slutilo na ovakav razvoj situacije:

“Maja i ja više slavimo dan kada smo se prvi put poljubili, 25. januar. Tada je sve počelo. Od moje dvadesete godine smo zajedno i ona je žena mog života. Od kada smo se venčali planiramo da imamo decu. Biće kada to Bog “uredi”, a ja bih voleo da imam više mališana. Planiram da imam i devojčice i dečake. Neću biti strog roditelj. Biću fleksibilan što se tiče škole, jer smatram da je obrazovanje bitno, ali da za uspeh u životu škola nije od primarnog značaja. Ima toliko ljudi oko mene koji imaju fakultetske diplome a rade poslove koji nisu u njihovoj struci, jer na taj način obezbeđuju platu.”

Reklame

Ostavite komentar