Trenutak Istine: Vladimir Milanović želi da se objavi sve što je rekao

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 13 Sep 2011

Takmičar u kvizu „Trenutak istine” Vladimir Milanović (63) iz Lazarevca zahteva da se emituje epizoda u kojoj je on učestvovao i osvojio 250.000 dinara.

Televizija Pink je prethodno odustala od prikazivanja te epizode i to na molbu Vladimirovog sina Aleksandra, koji je to tražio kako bi sačuvao ugled porodice. Vladimir je revoltiran činjenicom da mu se sin, sa kojim ne razgovara već 10 godina, umešao u život i da je televizija Pink bez njegovog znanja odlučila da ne prikaže epizodu „Trenutka istine”.

“Želim da Pink emituje tu epizodu da bi izašlo na video šta sam ja zapravo pričao i da nikoga nisam sramotio! Uopšte nisu pominjani ni moj sin, ni njegova porodica, ni ćerka, ni unučići… Ne znam zašto mu to na televiziji nisu rekli. Pitam se i kako su mogli da odluče da ne emituju tu epizodu, a da me niko ništa nije pitao” žali se Vladimir. On kaže da je u kvizu učestvovao pre svega zbog novca, od kog je planirao da isplati dug i ostatak pokloni unucima. “Sklopio sam ugovor sa Pinkom, na osnovu koga će oni tek posle emitovanja emisije da mi isplate novac. Dužan sam banci za kredit čak 100.000 dinara i sada ne znam šta ću da radim. U penziji sam i radim privatno da bih mogao da otplatim taj kredit. Ostatak novca mi ni ne treba, neka sve uzmu deca i unuci”  tvrdi naš sagovornik.

On dodaje da je, između, ostalog učestvovao u emisiji i zbog toga što njihovim mestom kolaju razne priče kojima je želeo da stane na kraj. Kaže da njegov sin i ne zna o čemu je pričao u kvizu, već da je načuo tračeve i neistine, na osnovu kojih je zaključio da mu je otac osramotio porodicu.

“U emisiji su bili prisutni komšija i moj brat od ujaka. Iznosio sam detalje samo o svojoj ženi i sebi. Supruga se složila da učestvujem u kvizu. Čak mi je publika u studiju aplaudirala, a ljudi su mi čestitali na svemu što sam preživeo i hrabrosti da kažem istinu” zaključuje Vladimir.

Reklame

Ostavite komentar