Trideseta po redu revija poznate marke “Pal Zileri”

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 06 Sep 2011

Sinoć je održana večera povodom tridesete revije italijanske muške modne marke “Pal Zileri”, a reviji su prisustvovali specijalni gosti i prijatelji ove modne kuće, Vanja Bulić, Cune Gojković, Veselin Jevrosimović, Miodrag Kostić, Oliver Njego, i drugi, dok su ženama obraz osvetlale Ekstra Nena, Merima Njegomir, Marija Tarlać, Marija Srećković, Biljana Obradović, Slađana Delibašić sa ćerkom Silvijom.

Pored njih tu su bili i voditelj Jutarnjeg programa TV Pink Srđan Predojević, Boško Jakovljević, Ognjen Radivojević, Nenad Radujević, Ašok Murty, Miša Berić…

Šta svaki muškarac treba da ima u ormanu? Pevač Džej kaže gaće i čarape, a sa njim se slaže i stilista Ašok Murti.

- Svaki muškarac u ormanu treba da ima perfektno ispeglanu košulju, jer kažu da je to lice žene ili sestre i majke ako nije oženjen. U svakom slučaju, ne mora da ima veliki izbor kravata, ali mora da ima nekoliko brižljivo izabranih jer ženskom oku ništa ne može da promakne. Ja kada sam upoznao svoju suprugu nisam gledao šta ona ima na sebi, ali ona i danas zna, do detalja, šta sam ja tog dana obukao, kaže pevač Predrag Gojković Cune, a prenosi Svet.

Cune je rekao i da muškarac u ormanu mora da ima odelo, ako može nekoliko, a čiji kroj zavisi od modnih trendova i od starosti onoga ko ih nosi.

I novinar i TV voditelj Vanja Bulić, kaže da muškarci u svojim ormanima moraju da imaju odelo, ali i ljubav prema onome što nose kako bi im to dobro stajalo.

- Muškarci treba da imaju i ženu pored sebe koja će voditi računa o tome šta nosiš, kaže Vanja.

Reklame

Ostavite komentar