TV Pink: Darko Popović zamenio Tatjanu Vojtehovski

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 29 Sep 2011

Sa televizije Pink je stiglo je saopštenje o imenovanju novog PR-a, a to je novinar Darko Popović:

- Iza Popovića stoji sedamnaestogodišnji novinarski rad, kako u štampanim, tako i u elektronskim medijima. Idealan spoj poznavanja obe oblasti uticalo je na izbor novog direktora – navodi se u saopštenju.

I Darko je poslao saopštenje medijima u kome je rekao:

- U narednom periodu obavljaću ovu funkciju najbolje što umem, predano i lojalno, kako pretpostavljenima tako i sa posebnom odgovornošću prema milionskom publikom naših programa širom sveta.

Verujem da vam je dobro poznato da je dosadašnji direktor PR službe Tanja Vojtehovski zaključila svoje delovanje u okviru naše kompanije i ovim putem još jednom želim da joj se zahvalim na svemu što je postigla svojim nesebičnim zalaganjem.
Pred nama je veoma zanimljiva programska sezona u kojoj smo postavili više od 30 televizijskih projekata, dok je u pripremi još nekoliko veoma atraktivnih. U tom smislu, press tim naše kuće trudiće se da vam blagovremeno izađe u susret u prezentaciji programa i TV lica, a trudićemo se i da izmene programske sheme svedemo na minimum, znajući da vam je to predstavljalo poteškoće.
TV Pink ima više razloga za slavlje, čime je odgovornost prema ovoj poziciji još veća.
I nakon 17 godina rada ostali smo najgledanija komercijalna TV stanica u Srbiji, te smo na početku ove sezone već prevazišli postavljeni target rejtinga.
Kako će se gospodin popović snaći na novom poslu, ostaje nam da vidimo.

Reklame

Ostavite komentar