Vehabije protiv Cece i Brene !?

Izvor: Kurir
Postavljeno 22 Sep 2011

Radikalni muslimanski propovednik, vehabija, prof. Elvedin Pezić isprozivao je Bošnjake i nazvao ih narodom bez identiteta i časti jer uživaju da slušaju Lepu Brenu i Cecu!

- Ideš da slušaš onu koja je 1994. pevala: „Ubijajte balije“! Ima li većeg poniženja, o Bošnjače, nego da ideš gledat ružnu Brenu?! E, jesi ponižen i sam se ponižavaš – izgovara Pezić na jednoj tribini u dahu i vičući nastavlja:
- Ima li većeg poniženja nego da slušaju Lepu Brenu, da slušaju Cecu… Ima li većeg poniženja?! Ja ne vidim većeg poniženja.

Inače, prvi put ove godine sličnim povodom reagovala je i Islamska zajednica u Bosni i Hercegovini, koja je donela fetvu zbog učestalih oglasa u kojima pojedine ugostiteljske radnje i kafići organizuju tzv. bajramske lumperajke uz šerijatom zabranjene sadržaje, koji podrazumevaju zabavljanje uz muziku i pevače.

Na direktne napade pomenutog islamiste Ceca nam nije dala komentar zbog njenog poznatog stava da se neće oglašavati u medijima dok je u kućnom pritvoru, dok Lepa Brena nije odgovarala na naše pozive i poruke do zaključenja broja.

Reklame

Ostavite komentar