Vesna Zmijanac: U “Grandu” nema mesta za mene

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 14 Sep 2011

Nekadašnji seks simbol stare Jugoslavije i folk zvezda Vesna Zmijanac napustila je najveću izdavačku kuću „Grand“, u kojoj, kako kaže, zbog najezde mladih pevača nema ni prostora ni vremena za druge.

Istina je, potpisala sam ugovor s RTS-om. To je instinktivna odluka. Išla sam srcem, a ne glavom. Sa „Grand produkcijom“ nisam uopšte pregovarala, već sam odlučila da svoj novi album objavim isključivo za PGP RTS. Popović i ja smo ostali u korektnim odnosima. Nema ni razloga da bude drugačije jer nemam nikakav lični razlog zbog kojeg napuštam njegovu izdavačku kuću. Znamo svi da je u „Grandu“ gužva zbog mladih pevača i takmičenja koja organizuju i na kojim ih regrutuju. Pored njih, oni nemaju vremena ni prostora za druge pevače. Kao što rekoh, ja ovog puta idem kuda me srce vodi – obrazložila je pevačica za „Alo!“.
Ipak, nismo mogli, a da se ne zapitamo da li možda razlog za Vesnin odlazak iz „Granda“ nije i javna rasprava između nje i suvlasnice „Grand produkcije“ Lepe Brene. Naime, britka Zmiki je pre nekoliko meseci za Brenin novi album „Metak s posvetom“ u nedeljniku „Svet“ prokomentarisala da je gospođa Živojinović imala i bolje, te da nije baš oduševljena njenim pevanjem, zbog čega ju je rivalka pozvala da javno na sceni „Granda“ uporede vokale u istim pesmama, pa da vide koja kako peva. Vesnin komentar na tu našu pretpostavku bio je sledeći:
- Ma kakvi. Ja sam samo dala svoje mišljenje kada su me pitali i stojim iza toga. Brenu uvažavam i poštujem, a da smo Popović, Brena i ja u dobrim odnosima dovoljno svedoči i poslednja naslovna strana njihovog časopisa „Grand revija“, na kojoj se nalazi moja fotografija – rekla je Vesna za „Alo!“

Reklame

Ostavite komentar