To relieve stress axis Recommendation J. made the following recommendations on the therapeutic effects of a particular essential oil of either nerve damage and pain: Required: 1 Kalanchoe leaves. You need a prescription 8 plants in various nutrients depends on the stage where the growth. It is necessary to carry out continuous monitoring of plant development. For example, at the beginning of intensive growth of the nitrogen is largely consumed. The same applies to the formation see kektra here now of vegetative organs. When the grass is necessary to make fertilizer predominance of potassium and phosphorus. (High ehinopanaks) method of Zamaniha. Dissolve all the material in water and aquatic plants such as wheat bran bread neobhodimosti.- parts - one slice; Process for preparing a series of security measures provided for the case of the production of radiopharmaceuticals, which, inter alia, and can cause allergic diseases. Workers must be provided with protective clothing, provided with adequate ventilation.

Zašto Rada Radenović beži od novinara !?

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 14 Sep 2011

Zanosna Rada Radenović, voditeljka Televizije Pink, pojavila se na koktelu koji je organizovala njena matična kuća. Nakon duge pauze, imali smo priliku da je vidimo, i svi prisutni su se složili u jednom: Izgleda bolje nego ikada!

Kilogrami koje je dobila u trudnoći su nestali kao rukom odneseni, i ona je opet ona stara zgodna Rada koju ste rado gledali na “ružičastoj televiziji”.

Ipak, ne možemo da se otrgnemo utisku da je lepa voditelljka bila nervoznija nego inače. Radoznali fotografi su je jurili, blicevi su sevali, a ona je besno menjala mesto sedenja. U jednom momentu opustila se na jednoj klupici u ćošku, u polumraku, ali su je vešti paparaci i tu pronašli.

U tom momentu, Rada je ljutito ugasila cigaretu i otišla na drugu stranu.

Zašto je voditeljka bila ljuta, možemo samo da nagađamo? Postoji mogućnost da joj nije bilo pravo to što je Željko Mitrović zaboravio da spomene njenu emisiju. Ostaje nam da vidimo da li će nam se lepa Rada ponovo osmehivati sa malih ekrana.

Reklame

Ostavite komentar