Aca Lukas 3. novembra pred Beograđanima

Izvor: Novosti.rs
Postavljeno 19 Oct 2011

U beogradskom Medija centru Aca Lukas je u sredu na konferenciji za štampu i zvanično najavio rođendanski koncert, 3. novembra u „Beogradskoj areni“. Naglasio je da najveća žurka na Balkanu neće biti nesvakidašnja, da neće imati vasionsko ozvučenje i rasvetu, ali će trajati duže nego obično.

- Moji koncerti inače traju dugo, a ovaj će potrajati šest sati – kazao je Lukas, koji je na sopstvenu konferenciju za štampu zakasnio četvrt sata. – Spremam vrlo interesantan repertoar i isto takve goste. Jedan od njih je i moj prijatelj Oliver Mandić. Zvao sam ga i on je prihvatio. U čemu je tajna mog uspeha? Najvažnija stvar je što se ljudi na mojim koncertima dobro provedu i vraćaju se ponovo. Jer ako je nekom bilo dobro jednom, doći će opet.

Koncert u „Beogradskoj areni“ najaviće Lukasov spot za pesmu „Gotovo“ sa novog studijskog albuma „Abrakadabra“, u kojem su učestvovala deca. Tako Acin sin „glumi“ svoga tatu, a kako mu se snimanje dopalo, zamolio je Lukasa da mu i on kao gost otpeva jednu pesmu na beogradskom koncertu. Hoće li mu otac ispuniti želju, ostaje da vidimo. Novinare je, između ostalog, zanimalo i da li je Lukas posetio svoju drugaricu Cecu Ražnatović, koja je u kućnom pritvoru.

- Cecu nisam posetio, ali nameravam. Čujemo se redovno telefonom – odgovorio je pevač.

Reklame

Ostavite komentar