Aco Pejović dogovorio novogodišnji nastup

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 31 Oct 2011

Na Kopaoniku se tradicionalno priprema najluđi doček Nove Godine! U hotelu Grand**** goste će zabavljati Aco Pejović i beogradski klupski bend “Old Hat Orchestra”.

Ukoliko i vi želite da u 2012. godinu uđete uz popularnog pevača, cena aranžmana koji uključuje svečanu večeru i muzički program kreće se od 130 eur, sa specijalnim popustima za decu do 12 godina.

U hotelu Grand**** upravo je završena rekonstrukcija jednog dela smeštajnih kapaciteta, čime je gostima omogućen veći komfor i udobnost u 165 soba i apartmana. Ski sezona će početi simbolično, drugom po redu manifestacijom Ski Opening, koja će biti održana od 08. do 11.12. 2011, u organizaciji MK Mountain Resorta. Cena paketa za 4 dana/3 noćenja na bazi polupansiona i dvodnevnim gratis ski pass-om, iznosi 145 eur u dvokrevetnoj sobi u hotelu Angella, dok je za isti paket u hotelu Grand potrebno izdvojiti 165 eur.

MK Mountain Resort je dobitnik pehara novosadskog sajma turizma i proglašen je šampionom zimskog turizma za 2011. godinu, po oceni stručnog žirija, u okviru 44. Međunarodnog sajma turizma u Novom Sadu.

Reklame

Ostavite komentar