Ana Stanić blista na modnoj pisti

Izvor: Blic.rs
Postavljeno 30 Oct 2011

Iako manekenstvo nije njena profesija, Ana Stanić zablistala je na modnoj pisti. Samo mesec dana od rođenja sina Vuka, zgodna mama je postala zaštitno lice francuskog dizajnera Kristofa Leboa i otvorila njegovu reviju na Nedelji mode, a na narednom Festivalu u Kanu će takođe nositi njegove modele.

Pevačica i francuski dizajner upoznali su se u februaru ove godine na Belom dvoru u Beogradu.

- Upoznali smo se na njegovoj humanitarnoj reviji u Belom dvoru i tada mi je predložio saradnju, zbog čega sam bila počastvovana. Rado sam prihvatila poziv, jer su njegovi modeli fenomenalni i ekskluzivni. Kolekcija koju je predstavio na Nedelji mode posebno me je oduševila – kaže Ana.

Francuski dizajner planira ozbiljan nastup na srpskom tržištu, a Ana će mu pomoći da na najbolji način predstavi svoje sofisticirane modele. Poznata pevačica će iduće godine na Kanskom festivalu poneti jednu od njegovih kreacija.

- Drago mi je što se Kristof opredelio baš za mene i što će ta saradnja biti i van granica naše zemlje. Zaista cenim to što radi – istakla je Ana, koja je nakon porođaja veoma brzo povratila idealnu liniju.

- Osećam se predivno, i to verovatno zrači iz mene – rekla je Ana Stanić.

Reklame

Ostavite komentar