Baš, baš: Maja Nikolić se ubucila !

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 26 Oct 2011

Šta je ono što se iza brda valja? To je mala i bucmasta Maja! Dobro, malo se šalimo, ali činjenica je da se Maja Nikolić u poslednje vreme poprilično ubucila, što joj nikako ne ide naruku, pogotovo ako se uzme u obzir njena skromna visina.

Pop pevačica je višak kilograma pokazala na žurki koju je nedavno priredio Čeda Čvorak, pojavivši se u crnom džemperu koji je pucao pod teretom njenih novostečenih oblina.
Odmah su krenule spekulacije da li je pevačica u drugom stanju ili je samo „nabacila“ koji kilogram viška, pa je većina prisutnih zagledala Maju ne bi li rešili ovu zagonetku. Ona, međutim, nije obraćala pažnju na govorkanja i znatiželjne poglede, već se, kao i uvek, šepurila i smeškala.
No, mi nismo želeli da nagađamo „poreklo“ njenih „viškova“, te smo je pozvali i pitali je da li je možda u drugom stanju, ili se pak samo popravila, ali nas je Maja iznenadila odgovorom.

- Nisam u drugom stanju i nisam se ugojila. To je takav autfit, takav je džemper, pa se čini da sam se ugojila. Hvala bogu, nisam u drugom stanju, mada ja volim da imam puno dece, znaćete kada budem ostala trudna – izjavila je Nikolićeva za „Alo!“, ali dovoljan dokaz jesu fotografije sa žurke, na kojima se vidi da se zaoblila. Možda joj je neprijatno da o tome govori, ali mi joj ne zameramo, jer nije isključeno da je zbog predstojećeg suđenja za navodni govor mržnje protiv Jevreja doživela veliki stres, pa je utehu potražila u hrani.
No, slike ipak govore više od hiljadu reči. A i grudi rastu od dijete!!!

Osim punačke Maje na promociji grupe „Luna“ primećen je i Marko Bulat sa Katarinom Vučetić sa kojom su ga mediji nedavno povezivali. Iako je Marko demantovao da se od supruge Maje razvodi zbog Katarine njih dvoje su celo veče proveli zajedno.

Reklame

Ostavite komentar