Bata Živojinović na hitnom lečenju

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 12 Oct 2011

Proslavljeni glumac Velimir Bata Živojinović danas će hitno otputovati na Kubu na lečenje.

Bata Živojinović je tokom snimanja serije „Selo gori, a baba se češlja” povredio nogu, a nedavno su lekari utvrdili da mu se vratila gangrena koju je pre dve godine lečio na Kubi, gde inače živi njegova ćerka Jelena.

- Bata je veoma bolestan, iako je i dalje veoma aktivan i radi kao da nema nijedan zdravstveni problem. Porodica ga je ubedila da više ne čeka, već da se odmah spakuje i otputuje na Kubu. Sa njim će danas otputovati i supruga Lula. Njihova ćerka Jelena, koja na Kubi živi dugi niz godina, već je ugovorila Batin prijem kod lekara, otkrio je izvor blizak Živojinovićima za Press.
Proslavljeni glumac juče nije želeo da potvrdi saznanja. Bata je isti zdravstveni problem imao pre dve godine, koji je tada rešio uz pomoć jednog kubanskog lekara.

- Imao sam gangrenu na obe noge. A od gangrene se umire, inače bi Tito živeo 150 godina. I kad mi je ćerka Jelena javila da su na Kubi pronašli lek za gangrenu, istog dana smo Lula i ja odleteli za Havanu. Tamo me je Jelena odmah odvela kod doktora Montekina, koji je inače pronašao lek, ali pošto ga još nije registrovao nije smeo da mi ubrizga injekciju. I tek posle dvadesetak dana ubeđivanja pristao je i dao mi serum. To se dogodilo jednog ponedeljka i već do četvrtka na nogama više nisam imao ni ranicu. Ništa, baš. Izlečio me čovek potpuno, rekao je Bata prošle godine.

Reklame

Ostavite komentar