Bledo izdanje Tatjane Vojtehovski

Izvor: pulsonline.rs; Red Baron
Postavljeno 08 Oct 2011

Tanja Vojtehovski i Ivan Ivanović su ćaskali o njenoj karijeri, gledanosti TV Prve i Pinka. Ono što se dalo primetiti da je ostala čvrsta u stavu da je Pink i dalje najgledanija domaća komercijalna tv stanica. Naravno, Ivan je “bockao” i za svog protivnika voditelja Ognjena Amidžića, ali Tanja je tvrdila da je njegova emisija gledanija.

Vojtehovski je takođe i navela razlog odlaska sa TV Pinka:

- Kada sam videla da Marijana Mateus objavljuje novu knjigu, da je imala reviju crno – beli svet i da Nataša Bekvalac ima novog dečka, morala sam da uradim nešto da bi se pisalo i o drugim stvarima – rekla je Tanja.

- Da prekinem sve glasine odmah, sa Željkom sam se lako razišla, nije bila trgovina, razgovor dvoje odraslih ljudi, bez jedne jedine ruzne reči – Izjavila je Tatjana.

Tanja je Ivanu na poklon poklon donela dve majice, jednu sa Pinkovim logoom, a drugu na kojoj je on kao Ognjen Amidžić. Jednom od majici, Ivan je obrisao svoj sto, na šta su se oboje smejali.

Jedini zaključak koji se može doneti nakon sinoćne emisije je da je to bilo jedno od najbleđih pojavljivanja u javnosti Tatjane Vojtehovski. Želeći da istovremeno bude duhovita, ali i da ostavi utisak “čelične lejdi” Tanja je u najmanju ruku izgledala smešno. Pokušvajući da se predstavi kao veliki poznavalac struke (PR naravno), lepa novosađanka je upala u zamku i izveštačenim frazama samo pokazala svoju nesigurnost kojom će teško pridobiti bogatu klijentelu kojoj očigledno stremi.

Bojim se da je prava istina u tome da je na nagovor nekoga(verovatno dečka Nenada Čanka) napustila Pink misleći da će mnogo bolje moći da unovči nesumnjivo velika poslovna poznanstva. Složićete se da je za to potrebno malo više od britkog jezika i lepog osmeha.

No, kako ne želimo da pomislite da imam nešto protiv Tanje, zaista joj želimo puno uspeha u daljem radu i probijanju na tržištu. Verovatno bi bilo bolje po nju da se držala novinarstva i osmišljavanja možda nekog novog tv formata, ali odlučila je da se uhvati u koštac sa izazovima. Šta reći nego: Tanja, puno sreće.

Reklame

Ostavite komentar