Bora Đorđević: Dino Merlin nema savest

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 22 Oct 2011

Najpoznatiji srpski roker Bora Đorđević i folker Aca Lukas protive se održavanju koncerata Dina Merlina zbog njegovih izjava mržnje prema Srbima, koje je davao po završetku rata u Bosni.

Bora i Aca otvoreno kažu da Merlin nema obraza što dolazi u Beograd posle, kako oni kažu, krajnje neprimerenih izjava punih mržnje prema srpskom narodu, koje je davao po završetku građanskog rata u Bosni.

- Nama je tuđe govno uvek lepše mirisalo od našeg. Strašno je što srpski narod ima kratko pamćenje i zaboravlja sve loše što mu se radilo i u ne tako dalekoj prošlosti – kaže Bora.
- Očigledno da Dino nema savest kada posle svega što je rekao dolazi u Beograd! Ja to nikada ne bih uradio. Iako sam spreman da kažem svoje mišljenje, nisam sklon da vređam ljude, a on je to uradio – rekao je roker za Press.
Popularni folker Aca Lukas preko medija poziva Merlina da odgovori koliko košta oproštaj.

- Volim kad dobri umetnici dolaze u Beograd, ali sa ljudske strane gledano – pitam se koliko košta oproštaj. Dino Merlin je godinama pričao da neće kročiti ovde, posle svega lošeg što je o nama kao narodu govorio. Kao umetnik nije smeo da se deklariše. Moji komentari nisu na nacionalnoj osnovi, daleko od toga. Ovde se radi o ljudskosti i moralnosti – izričit je Lukas.

Reklame

Ostavite komentar