Brena se družila sa fanovima

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 25 Oct 2011

Nakon uspešnih beogradskih koncerata, folk diva Lepa Brena sastala se u subotu po podne na ručku sa najvernijim fanovima, među kojima su bili urednici njenog zvaničnog sajta www.lepa-brena.net i oni koji su iz Amerike specijalno došli na pevačicine prošlonedeljne nastupe.

U prisnom ćaskanju sa obožavaocima, Brena je otkrila da se povlači iz javnosti na neko vreme, kako bi se odmorila i prikupila snagu za nastavak turneje. Spektakl iz Arene, inače, seli se 3. decembra u Sofiju, gde će pevačica održati koncert u novootvorenoj dvorani Armec. Folk zvezdu očekuje krajem godine i turneja po Australiji, a početkom 2012. pakuje kofere i kreće put Amerike i Kanade, gde će, takođe, uveseljavati naše ljude.

Prvi koncert iz Beograda, koji je zabeležen sa 15 kamera pod režiserskom palicom Gorčina Stojanovića, biće objavljen na DVD za mesec dana, a u planu je i CD sa spotovima Lepe Brene, na kojem će se kao bonus naći i spot za pesmu s prethodnog albuma “Uđi slobodno”, a koji je pevačica nedavno snimila sa Dejanom Milićevićem.

Reklame

Ostavite komentar