Ceca ostaje bez kuće !?

Izvor: Kurir
Postavljeno 21 Oct 2011

Svetlana Ražnatović uskoro će ostati bez dela kuće u Ljutice Bogdana! Odlukom Prvog osnovnog suda, kako Kurir nezvanično saznaje, doneto je rešenje o prodaji prve etaže od oko 140 kvadrata, kojom će pevačica namiriti dug prema Vojislavu Đurkoviću, poznaniku njenog pokojnog supruga Željka Ražnatovića Arkana.

- Presudu kojom je utvrđeno da je Ceca dužna da Đurkoviću vrati pozajmicu koju joj je svojevremeno dao, i koja je sada sa kamatama dostigla 116.063 evra, doneo je Drugi opštinski sud. Predmet je posle toga stigao u Prvi osnovni sud, koji je nadležan za izvršenje i koji je doneo odluku da joj bude oduzet deo kuće – kaže naš izvor iz pravosuđa i dodaje da datum izvršenja još nije zakazan:

- Čeka se veštačenje kojim će se utvrditi vrednost stana u kome se trenutno nalazi njen fitnes centar.

U prvom zahtevu koji je u januaru dostavio sudu Đurković je tražio da Ceci bude oduzet džip „ford ekskuržn“. Taj zahtev je u međuvremenu promenio, jer automobil nema potrebnu vrednost, pa se konačna odluka ipak odnosi na deo kuće. Ceca će morati da plati i sudske troškove od 500.000 dinara.

Reklame

4 komentara

 1. SvetlanaP said on 22/10/2011 at 10:05

  Jao, rasplakacu se!

 2. ruzica said on 20/11/2011 at 19:14

  zao mije cece nije to zasluzila. neko zeli daje unisti. ali nece moci ceca je jaka lavica.nedaj se carice ti si nase srce . glavu gore samo naprijed pobijedices bog te cuva
  i voli

 3. Nevena said on 18/12/2011 at 16:22

  Jadna Ceca, bas mi je zao. Toliko je bila potena u zivotu da ni mrava nije zgazila. Jedino sto se udala za mafijasa i ubicu pa su zajedno popalili mnoge postene ljude. A da ne pricam o tome koliko je “moralna” da nam sluzi kao primer. Zasluzila je i mnogo vise od toga. Sta je sve radila dobro je prosla ali ima vremena – doci ce djavo po svoje. Po meni ona je jedna jeftina seljacka droca i nista vise.

 4. Nevena said on 18/12/2011 at 16:23

  I zaboravih, iskompleksirana silikonka!

Ostavite komentar