Dijana Janković se probija ka vrhu

Izvor: Press online
Postavljeno 02 Oct 2011

Pop pevačica Dijana Janković biće zaštitno lice nove kolekcije kreatorke Suzane Perić, koja je simbolično nazvana „Na početku beše broš”

Sestra najbolje srpske teniserke Jelene Janković ovih dana će snimiti set fotografija koje će se naći u katalogu i na bilbordima širom Srbije, a naći će se i u ulozi manekenke na Suzaninoj reviji koja će 30. oktobra zatvoriti Fešn vik.

- Dijana je pravo osveženje na domaćoj muzičkoj sceni, pa sam sa timom saradnika odlučila da upravo ona ponese novu kolekciju. Mamine i tatine devojčice, lolite koje su kasnije postale sofisticirane dame, poslužile su mi kao inspiracija koja je tragala za modnim dijalogom različitih trenutaka u životu jedne žene. Novi modeli su ženstveni, prefinjeni, svedeni i ekstravagantni. Bunde, kaputi, sakoi sa asimetričnim reverima, sa šljokicama, uske suknje, pantalone, haljine do kolena inspirisane haljinama karakterističnim za stil Monike Beluči, saten odela i, naravno, duge haljine. Dominiraju zelena, crvena, srebrna, kamel bež i zlatna boja. Prisutne crna i siva naglašene su srebrnim nijansama. Paletu bogatih i kvalitetnih materijala čine kašmir, krzno, brušena svila koja elegantno pada i izuzetno kvalitetna vuna sa obradom šljokica i kamenja – rekla je Suzana za Press.

Reklame

1 komentar

  1. Mirjana said on 24/04/2013 at 16:18

    Super si ,pozdrav za tebe!

Ostavite komentar