Džej Ramadanovski počinje seriju koncerata

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 05 Oct 2011

Džej Ramadanovski, koji je tokom devedesetih tresao estradu srceparajućim baladama i šaljivim pesmama, proslaviće 25 godina muzičke karijere koncertima 12. i 13. novembra u Sava centru.

Beogradskim nastupima pod nazivom „Prvih 25 godina sa vama“, Džej, kako kaže, obeležava prvi deo karijere, tokom koje je otpevao neke od najvećih hitova domaće folk muzike.

- Ne znam hoće li biti dovoljno dva koncerta, ali nameravam da pevam dokle god me publika bude tražila – kaže nam Džej Ramadanovski. – Uželeo sam se druženja sa beogradskom publikom, sa kojom ću po ko zna koji put brisati suze. Novi album je u pripremi i radi ga proverena ekipa na čelu sa Marinom Tucaković, ali ne znam hoće li biti gotov do koncerta. To meni, međutim, ne predstavlja problem, jer sam i devedesetih bez problema mogao da održim veliki koncert bez novih pesama.

Prvi javni nastup Džej je imao na festivalu „Mesam“ 1988, gde je osvojio drugo mesto, ali i veliku naklonost publike i žirija. Posle dve godine objavljuje album „Ugasila si me“, koji postaje veoma tražen i donosi Džeju neslućenu popularnost koja traje i danas. Ulaznice za koncert popularnog pevača puštene su u sredu u prodaju.

Reklame

Ostavite komentar