Estrada: Pevači sve češće na meti lopova

Izvor: vesti-online.com
Postavljeno 13 Oct 2011

U poslednje vreme pevači se masovno žale da su sve češće na meti lopova, koji ih pljačkaju čak i dok pevaju na sceni. I dok većina nerado priča o tome, ima i onih koji tvrde da su na nastupima ostajali bez ičega zahvaljujući lopovima kojima je bio dovoljan trenutak nepažnje, pa da ih opelješe. Ali, ne kradu samo lopovi…

- Nije normalno koliko se krade. A, krade ko stigne. Najčešće kradu muzičari koji stoje iza nas dok pevamo, pa ne vidimo šta rade. Zlati Petrović je nedavno neko ukrao 700 evra iz tašne dok je pevala! Mora čovek da ima oči i na leđima, inače može da se desi da posle dobre svirke nema ni cvonjka, da ne zna kako da se vrati kući iako je lepo zaradio – kaže Acko Nezirović.

Jeleni Vučković, ćerki Goce Božinovske, nedavno je lopov iz torbe ukrao vrednu, zlatnu ogrlicu koju je dobila od majke za rođendan, dok je pevala u jednom crnogorskom lokalu.

Božinovska sumnja na jednog od muzičara koji su te večeri svirali sa na nastupu njene ćerke i tvrdi da će ga naterati da ukradenu ogrlicu vrati. Ivana Gavrilovića su mnogo puta opelješile obožavateljke i to dok je ponesen pesmom pevao među publikom. Priđu mu na nastupu, počnu da ga grle, ljube i “stručno” opipavaju. Dok se on okrene, džepovi mu ostanu prazni, a od vatrenih, raspomamljenih obožavateljki ni traga, ni glasa.

- Ali, nisam ni ja više blesav. U džepovima nosim samo siću, tako da ne mogu mnogo da se ovajde. Osim toga, opraštam im. Danas sve košta, ništa nema za džabe, pa ako su me već izljubile i pomazile, ne ljutim se što su to naplatile – kaže Gavrilović.

Svesni da lopovi vrebaju na svakom koraku, pevači se dovijaju kako znaju i umeju ne bi li nadmudrili džeparoše. Od kada je Sanja Maletić na jednom nastupu u Švajcarskoj ostala bez novčanika u kojem su joj bili pasoš i novac, torbu više ne ispušta iz ruku.
- Nemam poverenja ni u rođenog muža da bih mu ostavila torbu sa novcem i dokumentima. Kao i svaki muškarac, u trenu se negde zablene, popusti mu pažnja, a to je lopovu dovoljno da odradi posao. Lopova je toliko da više ne znaš odakle vrebaju. Zato je moja tašna uz mene i dok pevam. Tako mi najsigurnije da me posle ne boli glava. Hajde što mogu da ostanem bez para, nego mogu da se uvalim u silne problem zbog dokumenata – kaže Sanja Maletić.

Kako otkrivaju pevači lopovi ne biraju mnogo. Rado kradu novac, ali neće propustiti priliku da ukradu ni siću, stari mobilni telefon koji ne vredi mnogo, deo garderobe, ma sve što im dođe pod ruku. Međutim, većina pevača o ovome ne želi da priča, jer se plaše da će im se narod smejati, pa mole da im ne stajemo na muku.

Reklame

Ostavite komentar