Film o životu Lejdi Gage

Izvor: starmagazin.rs
Postavljeno 16 Oct 2011

Život Lejdi Gage, jedne od najkontroverznijih pevačica na američkoj sceni – tema je biografskog filma koji priprema TV mreža Lajftajm.

Pop-diva ni na koji način ne učestvuje u njegovom stvaranju, ali producenti će i bez njene pomoći imati dovoljno materijala za rad.

Projekat nazvan „Čudovište slave: Priča o Lejdi Gagi“ pratiće život dobitnice Gremija od dana kada je još bila anonimni devojčurak do trenutka kada je postala fenomen. Rođena je u Njujorku pre 25 godina kao Stefani Germanota. Klavir je počela da uči kao četvorogodišnjakinja, prvu pesmu je komponovala sa 13, a s nastupima je počela godinu kasnije. Išla je u rimokatoličku školu samo za devojčice, i već tada osećala da tu ne pripada.

- Tokom odrastanja ismevali su me jer su mislili da sam suviše provokativna i ekscentrična. Nisam se uklapala u okruženje, zbog čega sam se osećala kao nakaza – priznala je kasnije pevačica.

Ipak, njena ekscentričnost odlično prolazi u šou-biznisu. Mada je debitantski album objavila pre samo tri godine, od tada se ne skida s naslovnih strana. Talenat i originalnost u muzici samo joj retki negiraju, ali njeni nastupi, poput onog kad je pevala obučena u životinjsko meso, doneli su joj epitet kontroverzna.

Inače, Lejdi Gaga je izjavila kako bi volela da igra Ejmi Vajnhaus u najavljenom filmu o nedavno preminuloj pevačici.

Reklame

Ostavite komentar