Grupa Zana: Ne isplati se raditi album

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 17 Oct 2011

Posle prošlogodišnjeg koncerta u Sava centru kojim su obeležili 30 godina rada, grupa „Zana“, odnosno Jelena Galonjić i Zoran Živanović, povukla se u ilegalu.

Čuli su se i, rekli bismo, zlobni komentari da je „Zana“ zrela za penziju. “Nema ni govora o penziji” kaže nam Živanović.

“Svako ima pravo na komentar, ali mnogo ljudi u svetskom šou biznisu je mnogo starije od mene. Evo, Brajan Feri je po treći put bio u Beogradu, da ne pominjem druge vremešne izvođače. Ja uvek volim da odem na koncert „Riblje čorbe“ jer stare snage i dalje dobro drmaju, ali, jednostavno, ne možete stalno biti u žiži. Nas dvoje radimo albume našoj Ani Aleksić koja živi u Parizu i tenoru Goranu Dimi. Upravo smo završili njegov duet sa rokerom Đuletom Van Gogom, što će biti veoma interesantan spoj.”

Sve je više izvođača koji ne snimaju albume, nego singlove?

“Taj trend je prisutan već četiri-pet godina. Ekonomski se ne isplati raditi album, što zbog interneta, što zbog pirata i krize. I „Zana“ će najverovatnije raditi dve po dve pesme.”

Imate dve ćerke, da li njih zanima muzika?

“I Marija i Tamara su sjajni vokali, ali za sada ni jednu ni drugu muzika ne privlači toliko da bi im postala zanimanje. Starija ćerka je završila privatni fakultet za turizam i hotelijerstvo, mlađa je u gimnaziji, a ja ih i ne teram i ne usmeravam u tom smislu.”

Reklame

Ostavite komentar