Jelena Kostov: Nisam pobegla u Dimitrovgrad

Izvor: Press online
Postavljeno 24 Oct 2011

„Zvezda Granda” Jelena Kostov tvrdi da nisu tačne čaršijske priče da je iz Beograda pobegla u rodni Dimitrovgrad zbog pritiska medija, koji je i dalje povezuju s uhapšenim biznismenom Radosavom Savatijevićom Kenetom.

- Nebuloza je da sam se vratila kod roditelja u Dimitrovgrad. Živim u Beogradu, a zbog posla celo leto nisam mogla da budem u Dimitrovgradu. Čim sam otišla kod mojih, zli jezici su okrenuli priču kako njima odgovara – ističe Jelena, za koju medijinavode da je uhapšenom Kenetu vratila skupocene poklone.

- Mislim da je vreme da se stavi tačka na te gluposti! O mom poznanstvu s njim se svašta pisalo i pričalo mimo moje volje. Mnogo sam se nervirala zbog toga, a sada stavljam tačku na to. Napravila sam grešku što sam uopšte reagovala na budalaštine. Moj privatan život je moja stvar! Iz poštovanja prema mojim roditeljima ne želim ništa da kažem o Kenetu – revoltirana je Jelena.

Ona otkriva da je emotivno ispunjena, ali napominje da joj na prvom mestu trenutno nije dečko već fakultet.

- Veoma sam srećna, ali svoj ljubavni život ubuduće ću kriti. Prioritet mi je da završim fakultet, koji pohađam u Nišu. Ako me jednog dana izda glas, želim da budem profesorka muzičkog. Fokusirana sam i na novu pesmu „Sedam godina”, koju će publika uskoro imati prilike da čuje – rekla je Jelena.

Reklame

1 komentar

  1. SvetlanaP said on 25/10/2011 at 09:16

    Gle ona studra!??Ha. ha, ha!

Ostavite komentar