Lejdi Gaga: Ja sam indijski hipi

Fotke postavljene 30 Oct 2011


Lejdi Gaga ipak se nije u Indiji pojavila u haljini od kupusa, kako se predviđalo, već je na konferenciji za novinare uoči svog nastupa izgledala poput kraljice.

Gaga je obukla asimetričnu večernju haljinu indijsko-američkog dizajnera Naeema Khana, a na glavi je imala periku oblikovanu u punđu, u bojama indijske zastave. “Kraljica” je sedila na prestolju i pila čaj i razgovarala sa novinarima o svom nastupu na otvaranju trke Formule 1 u Nju Delhiju.

“Može se reći da sam indijski hippi. Naporno sam radila tako da je svaki moj nastup drugačiji. Izgradili smo posebnu pozornicu za nastup u nedelju što je nešto sasvim novo u Indiji. Nastupiću u saradnji sa indijskim Dj-jem”, rekla je Gaga, ali nije želela otkriti kakve će kreacije nositi na otvaranju.

“Moja odeća će biti mešavina moje vizije i indijske vizije. Malo sam je modernizovala, biće nekih iznenađenja i jako sam uzbuđena”, tvrdi pevačica i dodaje kako joj je Indija jako lepa zemlja, ali najlepši su joj sami Indijci. Navodno je velika potražnja za kartama za Gagin koncert, uprkos prilično visokoj ceni ulaznica.

Izvor: index.hr

Pogledajte fotografije

(procitajte komentare drugih ili ostavite svoj komentar)

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 1 od ukupno 5 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 2 od ukupno 5 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 3 od ukupno 5 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 4 od ukupno 5 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 5 od ukupno 5 slika.

1 komentar

  1. SvetlanaP said on 30/10/2011 at 23:37

    Ona moze da se pojavi apsulutno u cemu god hoce!Poneta je u njenom vanserijskom talentu za muziku i performans.Ko je cuo ledi Gagu kako peva uzivo, sve ce mu biti jasno! Ona apsulutno vlada muzikom! Svaka cast!Sve ostalo je prateca stvar! 

Ostavite komentar