Lepa Brena helikopterom stigla u Beogradsku arenu

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 20 Oct 2011

Koncert koji je mesecima najavljivan i željno iščekivan – konačno može da počne. Sve je spremno za veliki spektakl Lepe Brene u Beogradskoj areni, gde će ova zvezda proslaviti svoj rođendan i prvi put posle mnogo godina zapevati pred beogradskom publikom.

Brena je koncert započela pesmom sa poslednjeg albuma – “Uradi to”. Uz plesače iz “Operacije trijumf”, ova pevačica izvela je zahtevnu koreografiju, zbog čega je već nakon prve pesme bila dobrano zadihana. Verovatno zbog toga, zaboravila je da pozdravi publiku u Areni, već je odmah krenula sa drugom pesmom, “Metak sa posvetom”, a potom otpevala i “Uđi slobodno”. Već kod treće pesme bukvalno čitava Arena bila je na nogama – sve je krenulo od partera, da bi se prenelo i na tribine, pa čak i na VIP deo, svi su đuskali i pevali uglas sa Brenom. Nakon toga, podsetila je publiku na svoj stari hit “Bato, bato, bato”, a tokom koreografije “sevnule” su joj sive gaćice. Posle ove pesme, Brena je konačno pozdravila publiku, rečima:

“Dobro veče! Teško je večeras reći kako se ja osećam, s obzirom na to da sam se za ovaj koncert spremala 50 godina, i sve što večeras osećam, reći ću vam svojom dušom, srcem i pesmom. Pozdravljam sve fanove iz celog sveta!”, a nakon toga zapevala je “Grad”, pa “Beli biseru”.

Kada je zapevala pesmu “Recite mu da ga volim”, ceo VIP deo počeo je bukvalno da skače, što se nastavilo i tokom pesme “Sanjam”, da bi je na kraju ove numere plesači podigli u vazduh, kada je Brena poslala publici poljubav i otišla na zasluženu pauzu…

Reklame

1 komentar

  1. SvetlanaP said on 21/10/2011 at 07:51

    Lepo sam ja rekla da zena zeli GROZNICAVO da vrati vreme proslo! Nazalost…… nikome to nije uspelo!

Ostavite komentar