Luda žurka u prepunoj Areni

Fotke postavljene 09 Oct 2011


Dugo najavljivani festival “Volim devedesete” održan je sinoć u Beogradskoj areni, tačno u 21:00, muzikom koju je puštao DJ, da bi ubrzo prvi na scenu stupio Knez i otvorio “Pandorinu kutiju” svojim hitom “Tina Bambina”, a nakon njega nastupio je verovatno najtraženiji “doktor” devedesetih – Dr Iggy, pesmom koja je obeležila poslednju deceniju XX veka u Srbiji, “Oči boje duge”.

Nakon nje, kao specijalne gošće nastupile su NS Ladies – Slađana Ivanišević i Jelena Mrkić, a potom i Niggor, koji je i one malobrojne “uspavane” podigao na noge.

Manji incident desio se za vreme Gruovog nastupa, kada se jedna obožavateljka (verovatno vođena primerom Natalije Trik FX na nastupu Boba Sinklera na Pinkovoj žurki) popela na binu, ali ju je obezbeđenje brzinom “svetlosti” skinulo.

Nakon toga nastupio je još jedan specijalni gost – Željko Šašić, što je izazvalo opšte oduševljenje u VIP delu publike.

Inače, kao što je i obećala, Olja Crnogorac došla je na žurku i obukla se u skladu sa godinama kada je i stekla svoju popularnost. Prava dizelašica! U publici je bio i Veselin Jevrosimović, vlasnik kompanije Comtrade, ali je on ipak odoleo trendu i nije došao stilizovan u “fazonu” devedesetih.

Na ovom festivalu otpevane su i dve pesme u čast jedne od najlepših pevačica koje je naša zemlja ikada imala, Ksenije Pajčin, koju je pre godinu i po dana ubio dečko, Filip Kapisoda, a potom presudio sebi. Prvu pesmu otpevala je grupa Duck, iz koje je Xenia i potekla, dok je druga, “Divan dan”, jedna od prvih pesama u njenoj solo karijeri, puštena na video bimu. Nakon sećanja na prerano preminulu pevačicu, nastupila je grupa Funky G, i to u originalnom sastavu – Gagi i Anabela, koji su se prvi put pojavili zajedno na sceni od razvoda.

Svi izvođači koji su nastupili dva puta su promenili odevne kombinacije, osim Gale, koja je prilikom oba izlaska bila odevena u crnu haljinicu i sako – ostala je dosledna sebi, kada je rekla da se neće obući u “fazonu” devedesetih. Posebno zanimljiv “outfit” imala je pevačica Dr Iggyja, koja se pojavila u “vanzemaljskom” kaputu na sceni.

Kao što je i najavljeno, nastupile su i “Modelsice”. Naravno, među njima nije bilo gospođe Meljničenko, koja je “sve u 16″ pevala i vrckala u ovoj grupi dok je bila Sandra Nikolić, ali sada, kada je udata za milijardera, ipak joj je ispod časti da nastupa sa nekadašnjim koleginicama.

Jednako puna energije kao što je to bila i pre skoro dve decenije, nastupila je i Slađa Delibašić, koja je skakala po bini odevena u “dizelašku” kombinaciju, kako je i obećala – gore crni top, a dole trenerka spuštenog struka koja se širi u nogavicama. Nastup lepše polovine grupe Đogani fantastico posebno je oduševio sve prisutne u Areni, a nakon nje nastupio je momak koji je igrao u čast Majkla Džeksona i izveo je neke od čuvenih pokreta preminulog kralja popa.

Posle koreografije kakvu je Majkl izveo u jednom od svojih spotova, nastupila je grupa Beat Street u sastavu – Husa i Beba, inače sada bračni par, koji su godinama, dok je grupa bila na vrhuncu popularnosti, krili da su u vezi. Ljuba, treći član ove grupe, inače suprug pevačice Elle B, takođe se pojavio sa njima na sceni. Nešto kasnije i sama Ella B zapevala je neke od svojih hitova.

Naravno, ovaj događaj nije mogao da prođe bez Ivana Gavrilovića i njegove pesme “200 na sat”, koja je ponovo podigla publika na noge, nakon dužeg “dremanja”. Đole Đogani ostao je dosledan sebi i obećanju koje je dao – da neće kročiti na scenu ovog festivala, budući da nije bio zadovoljan novcem koji mu je ponuđen za nastup.
Budući da je žurka već dobrano zagazila u šesti sat, te da su posetioci bili preumorni, počeli su polako da se razilaze nakon Ivanovog nastupa. Organizatori, iako su najavili da će festival potrajati, čini se da je ovo za gledaoce ipak bilo previše. Dok se, sa druge strane, zvezdama devedesetih godina nije išlo kući, što i ne čudi, budući da im je ovo svima jedinstvena prilika da pevaju pred punom Arenom.

Izvor, Foto: Svet.rs

 

Pogledajte fotografije

(procitajte komentare drugih ili ostavite svoj komentar)

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 1 od ukupno 8 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 2 od ukupno 8 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 3 od ukupno 8 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 4 od ukupno 8 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 5 od ukupno 8 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 6 od ukupno 8 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 7 od ukupno 8 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 8 od ukupno 8 slika.

1 komentar

  1. marko said on 11/10/2011 at 09:23

    počenje da ove “90″ smaraju. Brzo će se istrošiti, treba nešto menjati

Ostavite komentar