Madonin brat živi ispod mosta !?

Izvor: vesti-online.com
Postavljeno 23 Oct 2011

Dok prebogata Madona pomaže deci Afrike i gradi kuće i škole, usvaja decu i dalje skuplja bogatstvo svojim nastupima, njen brat Antoni živi na ulicama Mičigena i oslanja se na dobrotu prolaznika.

Tu informaciju je i sam potvrdio i rekao kako još od prošle zime živi na ulici ispod jednog mosta.

“Moja porodica okrenula mi je leđa kad mi je bilo najteže. Mislite da nisam već hiljadu puta odgovorio na to pitanje kako to da ja živim na ulici dok moja sestra ima milione. Ali, nikad ne reci nikad, ovo se moglo dogoditi bilo kome”, kaže Antoni, drugo dete od osmoro pevačicinih braća i sestara. Rekao je i da je bio prinuđen da posegne za ekstremnim merama kako bi mogao da preživi.

“Nemam nikakvu zaradu. Preko dana se krijem u lokalnim supermarketima kako bih se zagrejao, a ponekad u crkvama dobijem besplatan obrok”, ispričao je Antoni koji nije jedini Madonin brat koji se nedavno našao u udarnim vestima.

Pre tri godine pevačicin mlađi brat Kristofer objavio je knjigu pod nazivom “Život sa mojom sestrom Madonom” gde je detaljno opisao njenu vezu sa bivšim mužem Gaj Ričijem, a zvezdu kao manipulativnu i osobu koja je opsednuta sobom.

Reklame

2 komentara

  1. SvetlanaP said on 24/10/2011 at 09:13

    Nema ni kinte, a objavio knjigu o Madoni? Ma hajde, sta tu nije uredu!? Valjda zivi od autorskih prava?!

  2. andrija said on 24/10/2011 at 15:46

    Svetlana,drugi put bolje procitaj pa onda komentarisi.brat koji je objavio knjigu je KRISTOFER,a brat koji zivi na ulici tacnije ispod mosta je ANTONI.

Ostavite komentar