Manekenka Tijana Milošević preminula od sepse

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 28 Oct 2011

Tijana Milošević (30), jedna od najlepših žena u Srbiji, izdahnula posle četiri dana borbe za život U zemlji i inostranstvu snimila više od 20 reklama

Poznata srpska manekenka iz agencije „Model tatu“ Tijana Milošević (30), top-model i jedno od zaštitnih lica „Bambijevog“ keksa „plazma“, umrla je od sepse!

- Četiri dana se borila za život. Svi smo u šoku! Ne razumem zašto bi sada pisali o njoj, a niko nije o tome koliko je bila uspešna dok je bila živa! Tragedija je velika i njena porodica je u agoniji, posebno zato što je bila mlada i što je za sobom ostavila malog sina – rekla je Mina Zimonjić, vlasnica modne agencije „Model tatu“.

Ona je dodala da je Tijana bila vrhunski model i jedna od najlepših Srpkinja.

- Tijana je bila veliki profesionalac, omiljena među kolegama, svi su voleli s njom da rade. Proputovala je ceo svet, snimila više od 20 reklama u Srbiji, radila i u Engleskoj, Kini… Uradila je reklame za „Bambi“, „Don kafu“, a bila je i zaštitni znak Instituta za transfuziju krvi u akciji „Tvojih pet minuta, nečiji ceo život“ – rekla je Mina Zimonjić.
Porodica Tijane Milošević juče nije bila raspoložena za razgovor s novinarima.

- Ne razumem zašto biste sada pričali i pisali o tome da li je neko kriv za njenu smrt ili ne. Sad kad je nema, šta god da napišete, nju ne može da vrati – rekao je vidno potresen Tijanin suprug Milan.

Ni suprug Milan, a ni Mina Zimonjić nisu želeli da kažu kako je Tijana Milošević dobila sepsu. Nezvanično smo saznali da je trovanje nastupilo posle popravke zuba! Intervencija je najverovatnije urađena 16. oktobra, a četiri dana kasnije prestalo je da kuca srce Tijane Milošević.

Reklame

Ostavite komentar