Merlin prvo mora da se pokaje pa da peva!

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 23 Oct 2011

Dino Merlin se uveliko priprema za koncert a prašina nikako da se slegne. On vredno radi na repertoaru uprkos kampanji za otkazivanje koncerata koju je pokrenuo Srpski narodni pokret “Naši”, čiji su aktivisti pre nekoliko dana u Novom Sadu zapalili zastavu BiH u znak protesta.

Ljuti su i Bosanci. Ni njima se ne sviđa što Dino dolazi u Beograd, jer kako kažu, nema dostojanstva ni mrvu patriotizma.
Definitivno mnogi još uvek nisu zaboravili na prošlost, rat i Dinove izjave.
Prema rečima Igora Marinkovića, člana Upravnog odbora “Naši”, članovi ove organizacije, na dan prvog koncerta, oko Beogradske arene okačiće ratne zastave “zelenih beretki” i drugih muslimanskih jedinica. Pred sam nastup, planirano je da se one zapale.

- Sigurno je da nećemo na nasilan način da protestujemo i pokušamo da sprečimo koncert. Glavni naš cilj je da Dino Dervišhalidović Merlin, pre koncerta javno kaže da li se kaje i izvinjava za sve one pogrdne reči koje je uputio na račun Srba - izjavio je Marinković.

Ipak, oni koji vole Merlinovu muziku ne treba da brinu. Beogradski koncerti će se sigurno održati, a prema rečima operativaca iz Policijske uprave za grad Beograd, neće biti ni nasilja na ulicama, ni u hali.

- Naši operativci u dosadašnjem radu nisu došli do bezbednosno interesantnih saznanja o eventualnoj ugroženosti učesnika ovih manifestacija u Beogradskoj areni. Preduzimamo sve potrebne radnje i mere da bismo zaštitili ličnu i imovinsku sigurnosti građana na javnim skupovima – rekli su u beogradskoj policiji, pišu Novosti.

Reklame

Ostavite komentar