Nastavlja se sukob Nataše Bekvalac i Lune Lu

Izvor: Press online
Postavljeno 24 Oct 2011

Pop pevačica Nataša Bekvalac i voditeljka B92 Suzana Zlatanović, alijas Luna Lu, započele su pravi medijski rat!

Prvu otrovnu strelicu ispalila je voditeljka, kojoj je uši zaparao stih nove Natašine pesme „Na belom ću da umrem, da se odmorim…”, pa je na Fejsbuku poručila pevačici: „Bekvalac, promeni dilera ili na čemu i kakvim stihoklepcima odrastaju ova deca.” Ali Nataša joj nije ostala dužna!

- Luna to najbolje zna jer očito ima problem sa svojim dilerima! – oplela je Bekvalčeva po voditeljki u intervjuu za „Svet”.

- Mene takvi zaobilaze u širokom luku znajući da neće zaraditi. A kada smo već kod menjanja, neke fizionomije ne može da popravi ni konzilijum plastičnih hirurga, baš kao što ni Luninu zlobu ne može da sredi čitav psihijatrijski tim – bila je oštra pevačica.

Poznata voditeljka i kolumnistkinja se nasmejala kada je saznala šta joj je pevačica poručila i za Press izjavila „da se neće raspravljati sa budalom”.

- Slatko me nasmejala Natašina izjava, ali neću da se prepucavam sa budalom! Gospođica ima pravo da se ljuti, ali ne zbog statusa već nemoći da mi odgovori na adekvatan način, odnosno napiše kolumnu koja će biti na mom nivou. Svesna sam da takvi ljudi jedva čekaju da kažem rečenicu za koju će da se uhvate da bi imali s kim da ratuju u medijima, ali meni to zaista nije zabavno. Sve što imam pisaću u svojim kolumnama i na Fejsbuku – rekla je Luna za Press i dodala da se ne kaje zbog svojih reči:

- I sami vidite način na koji je neko izneo svoje mišljenje, koliko tu ima strasti za svađom! Stojim iza svake reči koju sam rekla, jer me zaista brinu tekstovi pesama koje pevaju i slušaju deca koja odrastaju u ovom vremenu – rekla je Luna Lu.

Reklame

1 komentar

  1. SvetlanaP said on 25/10/2011 at 08:48

    Bravo za LunaLu!
    Sponzorusa neka cuti,izgleda lepse!

Ostavite komentar