Nataša Bekvalac: Još uvek tražim svoga princa

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 12 Oct 2011

Dok cela zemlja brine brigu da li je Nataša u ljubavi sa Srbinom ili Albancem, ona se ne opterećuje mnogo: “O mom životu uglavnom drugi pričaju, a ja ga živim što je genijalno i retko na našim prostorima. Ljudi uglavnom pričaju o svojim životima a ne žive ih.” rekla je Nata.

Ipak, nije objasnila šta je tu istina i nije razjasnila šta je tačno. “Ništa nikome nije jasno kada se sami zapetljaju pa neka se sada sami i raspetljavaju. Ja nikada nisam bila zapetljana, pa nemam potrebu da se raspetljavam. U suštini, ja sam slobodna žena u svakom smislu te reči. Ali, da se ne tumači pogrešno, na žalost sve od natpisa koji su punili novinske stupce poslednjih meseci nisu tačni!” kroz osmeh je rekla Bekvalac i napomenula da će se javno prošetati sa svojim dečkom kojeg možda ima, a možda i nema?

“Kada budem imala dečka ne postoji razlog da ne prošetam sa njim sa rukom u ruci. Ja sam ponosna na svoje izbore. Ja sam sigurna da mene negde čeka moj savršen muškarac. Samo imam takav tempo, da kada bude ušao u kondiciju i uspeo da uhvti tempo mojih štikli, onda ću ga pokazati. Brza sam!”

Napomenula je pevačica koja je nedavno bila u Kini gde nije mogla da odoli šopingu, te je, kako kaže, sve pare potrošila na garderobu za Hanu i vratila se bankrot…

Reklame

1 komentar

  1. SvetlanaP said on 13/10/2011 at 08:12

    Princa? Da lepse zvuci nego kada kazes Sponzora!

Ostavite komentar