Nataša Bekvalac se pomirila sa Ljubom Jovanovićem

Izvor: Svet.rs
Postavljeno 06 Oct 2011

Nataša Bekvalac, posle skandaloznog zabavljanja sa albanskim biznismenom Ćazimom Osmanijem, pokušava da spere ljagu sa svog imena obnavljanjem veze sa rukometašem Ljubom Jovanovićem!

Njih dvoje često su u pevačicinom stanu u Novom Sadu, a u goste im dolaze pevačicina sestra Kristina i otac Dragoljub.

Nakon redovnog izveštavanja medija o njenoj vezi sa Ćazimom, koji ima debeo kriminalni dosije, Nataša je u javnosti stekla imidž raspuštenice koja srlja iz veze u vezu i ne bira s kim će zanoćiti. Novosađani tvrde da je pevačica često imala neprijatnosti na ulici, gde su je sugrađani presretali i dobacivali da je šiptarska snajka i albanska diva. “Kada je shvatila šta je uradila i da će joj takve priče uništiti karijeru, Nataša je odlučila da ispravi grešku i vrati se u zagrljaj Ljubi, koji ima reputaciju dobrog momka” kaže naš izvor blizak pevačici.
Kako saznajemo, Nataši nije bilo teško da ponovo osvoji rukometaša s kojim se zabavljala nakon razvoda od vaterpoliste Dače Ikodinovića. Do obnavljanja veze došlo je 25. septembra, na proslavi njenog rođendana, gde su nakon nekoliko čašica alkohola pali strasni poljupci. Noć su proveli u njenom stanu koji se nalazi u blizini lokala u kom je „novosadska barbika” slavila rođendan, i otad su nerazdvojni.

“Ljuba je sve vreme kod Nataše u stanu, čak vozi i njen auto. Viđamo često njenu sestru Kristinu i oca Dragoljuba kako joj dolaze u posetu, ali pevačicina ćerka Hana nije dolazila. Ne znam kada Nata uopšte stiže da vidi dete jer ona i rukometaš sve vreme nekuda žure. Vidim ih kad dođu zajedno, pa nakon sat vremena odu, pa se ubrzo vrate, ali i istom brzinom ponovo napuste stan” ističe jedna Natašina komšinica.
Jovanović Natašu prati i na nastupe, a nedavno ju je sačekao i na aerodromu kada se pevačica vratila iz Kine, gde je otišla da bi smirila medijsku hajku koja je nastala zbog veze sa Osmanijem.

Reklame

Ostavite komentar