Nataša, Ćazim – Ćazim, Nataša !?

Izvor: Kurir
Postavljeno 01 Oct 2011

Prošle su tek tri nedelje otkako je Nataša Bekvalac ostavila Ćazima Osmanija, a priče da ju je on već preboleo padaju u vodu. Kako Kurir saznaje, ovaj albanski biznismen, poznatiji kao Feliks, trenutno pokušava da osvoji još jednu Srpkinju, i to devojku koja živi nadomak Novog Sada, samo da bi Natu napravio ljubomornom i ponovo privukao njenu pažnju.

Dvadesetdvogodišnja manekenka čiji su inicijali U. M. (ime i prezime poznati redakciji) nije još postala poznata javnosti, ali po svemu sudeći za to ima velike šanse. Da li profesionalno ili zbog „ljubavnog trougla“, tek ćemo videti.

- Ćazim zna da Nataša poznaje tu devojku i da će sve informacije vrlo brzo stizati do nje. Ali igra na pogrešnu kartu, jer nju to ne dotiče. Da je uradio bilo šta drugo, pa ajde – kaže za Kurir prijateljica sada već bivšeg para.

Nataša za to vreme uživa u Budimpešti sa ćerkom Hanom i u tamošnjem luksuznom hotelu dane provodi uglavnom u akva-parku. Na pitanje da li je upoznata sa Ćazimovim „poduhvatom“, samo se nasmejala:

- Ha, ha, ha, a ko je Ćazim?!
Pokušali smo da se čujemo i sa manekenkom, ali nismo bili sreće da nam se javi na broj koji imamo.

Reklame

Ostavite komentar