Neki od novogodišnjih honorara su …

Izvor: smedia.rs
Postavljeno 26 Oct 2011

Dva meseca pre Nove godine većina hrvatskih zvezda još nije dogovorila nastupe. Razlog tome su basnoslovno veliki honorari koje traže da bi zapevali. Među onima koji su već pogodili cifre honorara za nastup, nalazi se Dino Merlin koji će za nastup u Budvi inkasirati 60.000 evra.

honorari za novogodisnju noc

Hrvatska zvezda Nina Badrić za novogodišnji nastup preko jedne domaće agencije traži 50 hiljada evra, ako ne računamo troškove ozvučenja i rasvete. Novi fosili pevali bi za 10 hiljada evra manje, a Magazin se nada da će uspeti da dobije željeni iznos od 35 hiljada evra, piše Slobodna Dalmacija.

- Biće čupavo, još ne znamo gde ćemo. Pregovaramo, rekao je Ante Miletić iz grupe Magazin, koja je nedavno podignula prašinu provokativnim spotom.

Jelena Rozga koja je napravila pravi bum ove godine brojnim nagradama i hitovima, u novogodišnjoj noći trebala bi da zabavlja Dubrovčane. Ono što nije poznato je visina honorara kojni će tražiti za to. Ne sumnjamo da će cifra biti dostojna njoj i njenom neospornom uspehu.

U hotelu “Splendid” u Budvi pevaće Toni Cetinski i Danijela Martinović, devojka Petra Graše. Na javnoj proslavi u gradu će nakon više od 20 godina nastupiti Prljavo kazalište i Dino Merlin. Oni će pored bine podeliti i i honorar od 120 hiljada evra.

Reklame

Ostavite komentar