Nina Radulović Lečić vodi politički šou !?

Izvor: Blic.rs
Postavljeno 08 Oct 2011

Nina Radulović Lečić je dobila ponudu da radi politički šou. Kaže da je još rano da priča o emisiji, ali podvlači da je sigurna da će gledaoci u njoj saznati sve ono što ih je godinama interesovalo. Pitanja na koja obični građani nemaju odgovore Nina tvrdi da će ih tom emisijom dobiti.

- Moja interesovanja u toj sferi uvek su postojala, samo nisam imala šansu da to i pokažem. Kada sam dobijala prvi posao, bilo mi je važno da se konačno upustim u te vode i nisam baš mogla da biram format. Tada sam još bila student. Sada, kada već imam iskustva, ovo je prava stvar – ozbiljna emisija sa temom, gostima, interaktivnim učešćem svih prisutnih. Za svaki takav izazov vredi se potruditi, zar ne?

Što se tiče gostiju, njih ću u saradnji sa timom birati na osnovu teme koju ćemo obrađivati. Suprug (Branislav Lečić) me savetuje, učestvuje i pomaže. Kao gosta ja bih volela da njega vidim na vrućoj stolici – kaže Nina.

Novopečena mama kaže da upravo razmišlja kako će u narednom periodu da uklopi privatni i poslovni život.

- S obzirom na to da se radi o emisiji koja će se prikazivati jednom nedeljno, moći ću više vremena da radim kod kuće, što mi je i bio cilj – priča Nina Radulović Lečić.

Reklame

1 komentar

  1. SvetlanaP said on 09/10/2011 at 06:36

    Bas cudno?!!Kako to?? Ha, ha, ha, ha, ha… jos samo da smo mi ovce……..!

Ostavite komentar