Novi imidž i nove pesme Nataše Bekvalac

Izvor: Novosti.rs
Postavljeno 16 Oct 2011

Pop pevačica Nataša Bekvalac, koja je ove godine bila najomiljenija poslastica žute štampe, kada je reč o njenom razvodu sa Danilom Ikodinovićem i navodnim vezama sa poznatim muškarcima, vraća se za desetak dana na scenu sa novim singlom.

Natasa Bekvalac jase konja

Reč je o pesmi „Ja sam dobro“, a ne „Ja sam dobra“, kako su tabloidi požurili da izveste da bi ispalo da se pevačica pravda za navodno loše stvari koje je uradila, za koju je lepa Nata napisala tekst, na kompoziciju Saše i Baše, dok je za aranžman bio zadužen Dejan Abadić.

- Pesma je u haus fazonu, i finalna verzija biće veoma moderna, pošto će postprodukcija biti urađena u najboljem studiju u Beču. Nataša za povratak na scenu sprema i novi imidž, kojim će sigurno iznenaditi poklonike svoje muzike – kaže izvor blizak pevačici.

Mada je prethodnih dana bilo glasina o tome da će pop zvezda zaigrati u turskoj seriji, Nataša, bar za sada, ne razmišlja o velikom glumačkom angažmanu. Ipak, njeno glumačko umeće imaćemo prilike uskoro da vidimo u visokobudžetnoj seriji njene matične kuće „Emoušn“ „Žene sa Dedinja“, koja će uskoro startovati na Prvoj televiziji.

Radi se o srpskoj verziji američke hit serije „Očajne domaćice“, u kojoj je Bekvalčeva, pored mlađe koleginice Milice Majstorović, ostvarila epizodnu ulogu.

Reklame

1 komentar

  1. SvetlanaP said on 18/10/2011 at 08:31

    Novi imidz? Sponzorusa u odeci casne sestre? Ha, ha, ha, ha…..

Ostavite komentar