Piramida od srede na TV Prva

Izvor: Story.rs
Postavljeno 25 Oct 2011

Najpoznatiji balkanski tok – šou Piramida vraća se na male ekrane. Od 26. oktobara, svake srede u 22.15 časova na Prvoj srpskoj televiziji u novoj scenografiji sa uglednim gostima, voditeljka emisije Ljiljana Nestorović pokretaće vruće teme.

U prvoj emisiji učestvuju: narodna poslanica Vesna Pešić, pisac Svetislav Basara i gradonačelnik Jagodine Dragan Marković Palma.

U emisiji uživo, tri javne ličnosti ulaze u debatu u kojoj iznose svoje stavove o pet odabranih aktuelnih događaja nedelje. Kroz žustru polemiku, učesnici se bore da svojim stavovima, elokvencijom i šarmom pridobiju gledaoce i njihove glasove. Svaki učesnik ima svoju telefonsku liniju preko koje osvaja glasove. Emisija ima stroga pravila koja su nepromenljiva i precizno definisano vreme izlaganja, jednako za svakog govornika.

- Piramida je sigurno najuspešniji i najdinamičniji koncept političkog tok šoua u regionu. O tome svedoči i prestižna nagrada Zlatna ruža Montrea koja je dodeljena upravo za kvalitet. Osećam veliko uzbuđenje i jedva čekam početak emisije. Želim da ugostim ljude koji su ostvarili zavidne karijere, koji zaista imaju šta da kažu. Ovo će biti mesto za iznošenje promišljenih i zrelih stavova o našim životima. Bavićemo se temama koje dotiču naš život, od politike, sociologije…U svakoj emisiji dobićemo pobednika, a to će nam ujedno pokazati kakav je stav javnog mnjenja i kakvi su trendovi u društvu. Piramida će imati moderan vizuelni identitet tako da sam sigurna da ćemo u šou imati jedinstvenu atmosferu – zaključuje Ljiljana.

Reklame

1 komentar

  1. Aleksandar said on 25/11/2011 at 20:28

    hteo bih da ucestvujem u emisiji… bilo bi lepo da me primite u emisiju i nadjete jos dve osobe mog uzrasta..,.

Ostavite komentar