Pomirile se Ivana Selakov i Romana Panić

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 29 Oct 2011

Nakon što ju je Romana Panić isprozivala u jednoj od skrivenih kamera, Ivana Selakov je odlučila da oprosti Banjalučanki za sve „grehe“. Naime, u toku jednog od nastupa koje su obe imale u Cirihu, pevačice su zajedno izašle na scenu i pokazale da su prevazišle sve nesuglasice.

- Kada je u jednoj od TV emisija pričala o honoraru Ivane Selakov u neverici, Romana nije htela da to bude uvreda za nju, ali je tako ispalo. Kasnije joj je bilo krivo zaista i samo je čekala priliku kada će se videti da joj sve objasni. Taj trenutak se desio u Cirihu pre nekoliko dana, kada su zajedno bile u jednoj diskoteci i u jednom trenutku su zajedno izašle na scenu, zagrlile se i sada je sve u redu. Nije bilo potrebe ni da objašnjavaju jedna drugoj kako je došlo do „sukoba“, već su pesmom sve prevazišle. Napravile su odličnu atmosferu u klubu i ko zna, možda uskoro dođe i do nekog dueta – priča kroz osmeh za „Alo!“ dobro obavešten izvor.

- Istina je da smo zajedno zapevale i sada je sve u redu. Ja nikada nju i nisam htela da uvredim. Poštujem i cenim njen rad, a i mi se nikada nismo ni svađale – rekla je Panićeva za „Alo!“, a i izjava Ivane Selakov je bila slična.
- Nastupale smo zajedno i bilo je lepo. Nismo se mi nikada ni svađale. Lepo smo se ispričale i sve je u redu – rekla je Ivana.

Reklame

Ostavite komentar