Rat oko “Tesne kože” se nastavlja …

Izvor: Kurir
Postavljeno 29 Oct 2011

Rat oko snimanja nastavka „Tesne kože“ koji besni između RTS, Siniše Pavića i „Košutnjak filma“, s jedne strane, i producentske kuće „Gama“, s druge, ne jenjava.

Na bojno polje stigli su i glumci, pa je tako Nikola Simić izjavio da će nastavak kultnog filma raditi u saradnji s „Gamom“ i Prvom televizijom. Pošto je Lane Gutović izričito rekao da će raditi za RTS, nameće se pitanje ko će biti njihov Dimitrije Pantić sad kad je Simić u suprotnom taboru.

Pozvali smo scenaristu Sinišu Pavića da nam otkrije ko će tumačiti lik mlađeg referenta.

- Ne bih se sada hvatao za svaku izjavu koju Nikola Simić ili neko drugi da. Taj moralni kredibilitet i gabarit su diskutabilni, te ne bih komentarisao. Izjave će se menjati kako vetar duva. On je rekao da će snimati?! Taj Simić i ta „Gama“ toliko lažu da je to teško svariti! Pri tom znam da s Prvom ništa nije potpisano – rekao je Pavić.

S druge strane, Nikola Simić je potvrdio saradnju s „Gamom“, ali nije ostao dužan Paviću.

- Snimam s „Gamom“ i glumiću Pantića. Ne bih više govorio na tu temu, za sve se možete obratiti direktno njima, a svaki komentar na gospodina Pavića mi je ispod časti – bio je kratak Simić.

Izgleda da će najviše ispaštati ljubitelji „Tesne kože“, jer su Gutović i Simić u ulogama Šojića i Pantića bez konkurencije.

Reklame

Ostavite komentar