“Riblja čorba” nastupa na koncertu Ace Lukasa !?

Izvor: pulsonline.rs
Postavljeno 14 Oct 2011

Lukasov rođendan će ove godine definitivno biti rok spektakl jer će se kao gosti na njegovom sada već tradicionalnom koncertu u „Beogradskoj areni“ pojaviti legendarna grupa „Riblja čorba“, a tu informaciju potvrđuje i njen frontmen Borisav – Bora Đorđević

- Aca nas je pozvao da gostujemo na njegovom koncertu 3. novembra i mi smo pristali. Najverovatnije ćemo odsvirati jednu pesmu i drago nam je što ćemo biti njegovi gosti, pa ne bi bilo loše da i vi dođete na koncert – pozvao nas je Bora, a budući da ima prelom leve ruke, pitali smo ga hoće li se ratosiljati gipsa do 3. novembra.
- Trebalo bi do tada da skinem gips. Ma dobro, nije strašno i ako izađem na binu s gipsom – izjavio je Đorđević.

Osim „Riblje čorbe“, u „Beogradskoj areni“ za Acin rođendan zapevaće i Aco Pejović, Oliver Mandić, Marija Šerifović i Jovana Tipšin, a biće tu i njegova najmlađa ćerka Viktorija, koja će tada imati samo dva meseca.

- Možda će i Viktorija proviriti malo u „Arenu“, ali verovatno preko dana, dok sve bude u pripremi. Mada, što ne bi mogla i da prisustvuje koncertu – istakla je Lukasova supruga Sonja Vuksanović.

Žurka u „Areni“ trajaće duže nego obično, te će ljubitelji dobrog zvuka uživati čak šest sati, i to u peni.
- Odlučio sam da napravim nešto slično kao pretprošle godine, kada su mi gostovali pevači narodne muzike, samo će ih sada zameniti rokeri. Biće još mnogo iznenađenja, ne bih sve da otkrivam. Bora je moj veliki prijatelj, čast mi je što će „Riblja čorba“ da zasvira na mom rođendanu – izjavio je Lukas

Reklame

Ostavite komentar