Sanja Papić: Ne bavim se prostitucijom

Izvor: Press online
Postavljeno 11 Oct 2011

Ne verujte tračevima: Najuspešnija srpska misica, za koju je striper Dejan Nestorović rekao da je domaćica najekskluzivnijih VIP erotskih devojačkih večeri, tvrdi da je ne dotiču ogovaranja dokonih ljudi

Striper Dejan Nestorović nedavno je na TV Prvoj izjavio da je „Sanja Papić domaćica najekskluzivnijih VIP erotskih devojačkih večeri“. Poznata misica i manekenka za Press poručuje da je te optužbe ne dotiču.
- To nije tačno! Ne znam kako je to zaključio. Prisustvovala sam jednoj devojačkoj večeri, ali daleko sam od organizatora bilo kakvih žurki. Pominjanje mog imena u tom kontekstu je apsurdno i, iskreno da vam kažem, za sve one koji me poznaju – smešno.

Nakon emitovanja serijala u kome me je dotična osoba pomenula, moji prijatelji su se samo nasmejali, a on mi se izvinio! Nevezano od ove teme, moji uspesi su uvek bili na meti ogovaranja dokonih ljudi. Mnogi pokušavaju da sve što sam uradila stave u kompromitujući kontekst. To je borba sa vetrenjačama i takvima nemam baš ništa da poručim – kaže Sanja, i dodaje da stripera neće tužiti zbog laži.

Reklame

1 komentar

  1. makro said on 12/10/2011 at 07:39

    Naravno da se ne bavi prostitucijom, kako i možete tako nešto da napišete. U pitanju su “VIP erotske večeri”. Sram ih bilo.

Ostavite komentar