Skandal: Merlin razmišlja o odlaganju koncerta u Beogradu

Izvor: vesti-online.com
Postavljeno 19 Oct 2011

Pevač Dino Merlin razmišlja o odlaganju koncerta u Beogradu zbog paljenja zastave Bosne i Hercegovine u Novom Sadu u znak protesta prema njegovom nastupu.

“Počeo je da razmišlja o odgađanju koncerta, ali za sada držimo situaciju pod kontrolom i koncerta će biti”, izjavio je za Depo portal jedan od članova tima zaduženih za Merlinov koncert u Beogradskoj areni 25. novembra.

Aktivisti organizacije Srpski narodni pokret “Naši” su u Novom Sadu zapalili zastavu Bosne i Hercegovine u znak protesta zbog koncerta Merlina u Beogradu.

Zastava je zapaljena pored grafita sa likom haškog optuženika Ratka Mladića. Aktivisti pokreta “Naši” navode da su to učinili u znak protesta protiv Merlina za koga tvrde da je protekle dve decenije širio mržnju protiv Srba. Čitav region je, prema pisanju portala Depo, zgrožen paljenjem zastave. Navodi se da je Merlin danas dobio hiljade majlova i poruka podrške iz Srbije, da je jako uzbuđen zbog svega i nesiguran šta da učini.

Karte za Merlinov nastup su prodate za samo nekoliko dana, a pevač je najavio da će zbog velikog interesovanja održati još jedan koncert 26. novembra.

Reklame

Ostavite komentar