Slađana Delibašić: Zimi je lepši seks

Izvor: Novosti.rs
Postavljeno 27 Oct 2011

Slađa Delibašić uživa u skijanju i jedva čeka da ode na zimovanje sa ćerkama Marinelom i Silvijom. Međutim, skijanje nije jedina zimska čarolija koju rado “konzumira”.

- Iako mnogi misle obrnuto, meni leto nije idealno vreme za seks – kaže ona. – Više volim zimu, odgovara mi recimo kad je napolju hladno, a vi ste unutra u toplom, pored kamina, i sa onim koga volite. A leti – sunce, sparina, preznojavanje, užas. Možda negde uz vodu, na moru, jeste prijatnije, ali u gradovima baš i nije. Možda bi bilo dobro da bude večito leto zbog laganije garderobe, inače sam više za zimu, više mi prija.

Slađa dodaje da je ona žena koja stvara i da je bolje raspoložena ako ima voljenog muškarca pored sebe.

- Ne patim od toga da pored mene mora da bude muškarac sa kojim sam u vezi i sa kojim moram da se viđam svaki dan, ali kad god osetim da mi je potreban muškarac hoću da je on tu i da može da mi pruži ljubav. Muškarcima koje sam imala pored sebe smetalo je, recimo, što nisam ljubomorna, pa su se pitali i da li ih zaista volim. Ja volim, ali ne želim da smaram partnera. Međutim, možda je u pitanju i neka moja sigurnost, koliko verujem u sebe i koliko sam žena koja stvarno može da pruži sve i u svakom pogledu. I kao domaćica, i kao majka, i ljubavnica i žena u krevetu…

Reklame

Ostavite komentar