Sloboda i Vojin napokon uslikani sa ćerkama

Fotke postavljene 30 Oct 2011


Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković napokon su uslikani sa ćerkama Milom i Verom! Ekipa emisije „Paparaco potera” danima je čekala ispred zgrade u kojoj popularni glumci žive i budno pratila svaki njihov korak.

Strpljenje je urodilo plodom – bračni par, koji privatan život čuva od javnosti, godinu i po nakon rođenja bliznakinja uslikan je na Novom Beogradu sa svojim naslednicama. Kako saznajemo, brižni roditelji su tog dana vodili ćerke u Dom zdravlja.
Glumački par i ove TV sezone ima posla preko glave – Sloboda igra u hit seriji „Nepobedivo srce”, a Vojin u „Cvatu lipe na Balkanu”. Uprkos poslovnim obavezama, popularna glumica nedavno je za Press istakla da je u njihovoj kući sve podređeno naslednicama.

- U našoj kući sve je podređeno Mili i Veri. Naše dve princeze sve rezonuju kao da su odrasle, zbog čega Vojin i ja već neko vreme pred njima pričamo u šiframa. Pokušavamo da se iskrademo iz kuće, jer nam ne daju da maknemo bilo gde. Moj život se trenutno svodi na posao i na posvećenost njima i suprugu. Izlazimo, igramo se i ništa drugo mi nije važnije od njih – rekla je Sloboda.
Na pitanje da li je moguće napraviti balans između glumačke karijere i porodice, otac dve bliznakinje odgovorio je da je moguće, ali da mnogo košta.
- Odem da snimam i odjednom vidim da su mi deca porasla i da već govore neke druge stvari koje nisam čuo pre. Strašno mi nedostaje cela moja porodica, snimanja mi nekada sve teže padaju, ali to je posao kojim se bavim – izjavio je Vojin.

Izvor: Press online

Pogledajte fotografije

(procitajte komentare drugih ili ostavite svoj komentar)

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 1 od ukupno 2 slika.

Crveni tepih - fotogalerija « Prethodna Sledeca »

Gledate sliku broj 2 od ukupno 2 slika.

Ostavite komentar