Soraja u gotovini platila Mercedes vredan 50.000 evra

Izvor: SrbijaNet
Postavljeno 19 Oct 2011

Bivša učesnica rijalitija ’Veliki brat’ Soraja Vučelić pohvalila se medijima kako je kupila Mercedes, koji je platila u gotovini a novac je sama zaradila.

Starleta, koja se nedavno slikala za ’Plejboj’, pazarila je najskuplji model Mercedesove limuzine C klase, koji košta 50 hiljada evra.

’Prodala sam stari Mercedes koji sam imala. Dobila sam 20.000 evra. Nije mi odgovarao jer je bio veliki džip. Zaradila sam u ‘Velikom bratu’, preko leta sam bila promoterka u hrvatskom klubu ‘Hacijenda’, slikala sam se za ‘Plejboj’ i sada snimam emisiju ‘Sve za ljubav’ na Pinku’ objasnila je  Soraja kako je skupila novac za luksuzni automobil, ali nije rekla odakle joj pare za prvi Mercedes.

Međutim, kako je došla do cifre od 30 hiljada evra, koliko joj je bilo potrebno da doda na prethodnih 20 hiljada, nije baš jasno. Naime, promoterke u pomenutom hrvatskom klubu plaćene su oko hiljadu evra mesečno, a stanari ‘Velikog brata’ dobijali su oko 135 evra nedeljno, a Soraja je tamo provela 15 nedelja. Što se tiče emisije na TV ‘Pink’, Vučelićeva dobija 50 evra po emisiji, odnosno 200 evra mesečno, a poznato je da honorar za poziranje u ‘Plejboju’ nije visok osim ako nije u pitanju neko veliko ime u regionu.

U svakom slučaju, Soraja se nije bavila brojevima i za javnost je samo poručila da svoju novu ‘mašinu’ neće voziti brzo.

Reklame

Ostavite komentar