Soraja Vučelić demantuje veridbu

Izvor: Blic.rs
Postavljeno 04 Oct 2011

Jedna od najkontroverznijih učesnica poslednje sezone “Velikog brata” Soraja Sara Vučelić nakon što se obnažila za novi broj magazina “Playboy” uzburkala je javnost pričom o veridbi.

Soraja nikada nije želela da otkriva detalje svog ljubavnog života, a mnogi uzalud pokušavaju da saznaju ko je njen novi dečko. Nakon spekulacija da je u vezi sa Ivanom Pripuzom (31), sinom vlasnika jedne od najmoćnijih firmi u Hrvatskoj, neki mediji objavili su da se atraktivna brineta verila.

- Nije istina da sam se verila – rekla je Soraja koju je o tom sudbonosnom trenutku, kako kaže, obavestio novinar jednog lista. Ipak, ludo je zaljubljena ali o svojoj jačoj polovini i dalje ne želi ništa da otkrije.
- Zaljubljena sam ali o dečku ne želim da pričam. Upoznali smo se još letos i lepo mi je sa njim. Kada sam dobila ponudu da se slikam za “Playboy” nije mu bilo svejedno, ali kasnije je to prihvatio i pokazao razumevanje. Podržao me je na kraju i to je bitno. Ma važno je da su svi muškarci zadovoljni (smeh) – kaže Soraja, koja je studentkinja druge godine psihologije.

Reklame

Ostavite komentar