Tanja Savić gradi vilu od 500.000 evra

Izvor: Alo.rs
Postavljeno 27 Oct 2011

Jedan od razloga posete Tanje Savić rodnoj Srbiji, pored činjenice da se uželela porodice i domaće kuhinje, je i to što nekadašnja „Grandova“ zvezda planira da se trajno da vrati iz „zemlje kengura“ u otadžbinu!

Kako saznaje „Alo!“, mlada pevačica je kupila zemljište na Zvezdari i počela sa izgradnjom velelepne kuće, u kojoj planira da nastavi život sa suprugom Dušanom i sinom Maksimom.

- Jedan od glavnih razloga Tanjinog boravka u Srbiji je bila potraga za odgovarajućim zemljištem, na kojem bi ona i Dušan izgradili svoj dom. Posle višenedeljne potrage, kupili su plac na Zvezdari i odmah sa arhitektom ugovorili izgradnju velelepne vile koja će imati nešto više od 500 kvadrata, a čija će ukupna cena biti oko 500.000 evra. Kako je mlada pevačica navikla u Australiji na prostrani dom, želela je da joj i u Beogradu bude ugodno kao u „zemlji kengura“, te je odlučila da ne žali para za svoju novu kuću – priča za „Alo!“ dobro obavešten izvor blizak folk pevačici.

U dogovoru sa svojim suprugom Dušanom, Tanja je pronašla majstore i do detalja im opisala kako zamišlja svoj budući dom.

- Kuća će biti na tri nivoa i svaka soba će imati zasebno kupatilo. U prizemlju će biti velika dnevna soba, koja će biti u potpunosti urađena od drveta i kamena, a ovih dana iz inostranstva treba da stigne starinski kamin za ovu prostoriju. Iako su u toku tek grubi radovi, „Grandova“ zvezda je mislila o svemu, pa je već naručila nameštaj iz Italije, kao i mermerne stubove koji će ukrasiti njen budući raskošni dom. Savićeva će se u narednom periodu konsultovati sa izvođačima radova oko izgradnje velikog zatvorenog bazena u kući, ako to bude izvodljivo zbog već zacrtanog plana prostorija. U svakom slučaju, mali Maksim će moći da se brčka na spoljnom bazenu, kao i da uživa u velikom dvorištu oko kuće – navodi naš sagovornik.

U želji da čujemo nešto više o njenom novom domu, kontaktirali smo sa Tanjom, ali do zaključenja ovog broja se nije javila.

Reklame

Ostavite komentar